ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ “SoHm” 2010 - 2018 © Всички права запазени

ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Живеем във време на засилваща се промяна и лична и планетарна болка. Все повече и повече хора отхвърлят механизираната медицина в полза на по-древни вътрешни начини на лечение. Билките, масажът, акупунктурата и психолечението са сред техниките, които сега се преоткриват. Те са ефикасни средства и често успяват там, където официалната медицина се проваля.

Рейки е такъв метод, съществен и важен. Не са необходими никакви инструменти и продукти, само ръцете на лечителя, и той може да се използва като част от всеки друг начин на лечение.

Този метод се овладява бързо и всички, включително и децата, могат да се научат да го използват, защото лесно се усвоява. Просто и всеобхватно, учението Рейки предлага лечение, приложимо за всякакви болести - емоционални, умствени, физически или духовни.

В това време на промяна и насилие Рейки е част от лечението на планетата. То принадлежи на всички хора и на самата Земя. Рейки притежава най-големия потенциал да донесе добро на хората.

Сега е моментът да излекуваме Земята и нейните хора и животни. Сега е моментът. Вече не може да има извинения, не бива да се отлага. Всеки следващ ден носи нова страдание, повече болка, повече световни кризи. Времето изтича. Спомнете си милосърдието, състраданието и единението, които са основа на Рейки и всички лечебни системи. Вижте необходимостта от изцеление на всички хора в това време на планетарна болка и промяна. Сега е моментът отново да върнем Рейки на всички.

Бъдещето на Рейки