ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ “SoHm” 2010 - 2018 © Всички права запазени

ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Милена Голева създава първата медитация свързана с храненето, след дългогодишен опит и търсения в тази област. Една от целите на Медитацията е да ни помогне да направим живота си по-пълноценен и по-вдъхновен. А храненето е тема, която вълнува почти всеки човек, който върви по-пътя на себеусъвършенстването. Един от най-успешните начини да учим е докато релаксираме.

Това е първата Специално направена релаксация за деца. Децата също са подложени на стрес и умора, въпреки че често не го забелязваме. Тази програма ще помага на детето да се освобождава от натрупаното през деня напрежение. Към това добавих и Огромното знание за Закона за Привличането, което докосва детето по най-естествения начин. Ползвайте тази програма, когато детето вече си е в леглото, за да заспива.

Релаксация за Деца

19,90 лв.

Изключителна програма от две кратки, вдъхновяващи, ежедневни медитации.

Първата медитация е Слънчевата Медитация. Тя е чудесно начало на новия ден. Практикува се веднага след събуждане, в леглото. Само 17 секунди са нужни да се задържи вниманието върху приятна мисъл и тя ще започне да привлича към себе си още и още и все по-хубави мисли. И така още от самото си събуждане се превръщаме в мощен магнит и започваме да привличаме към себе си приятни мисли, емоции, случки.

Медитации Слънце-Луна

19,90 лв.

Виж повече

Виж повече

“Преобрази Живота Си" - Трансформираща Медитация на български език Вдъхновена от Закона за Привличането.


Това е много Специална Медитация, която ще промени живота ви. Тя ще изиграе много сериозна роля, за да ви помогне да претворите желанията и мечтите си в реалност.

Преобрази Живота Си

19,90 лв.

Виж повече

19,90 лв.

Виж повече

19,90 лв.

Виж повече

19,90 лв.

Виж повече

Тази практика е много подходяща за начинаещи и хора, които не са се занимавали с техники за релаксация. Лека и изключително ефективна, тя ще ви поведе по пътя на отпускане и ще позволи на тялото ви да се успокои и отпусне, а умът ви да стане тих и умиротворен.


Откъс от тази практика може да чуете тук → http://www.youtube.com

Релаксация за начинаещи

Изключително дълбока релаксация - Йога Нидра. Подходяща за хора, които имат напрегнато и динамично ежедневие. Тази освобождаваща стреса практика ще способства за пълното възстановяване на тялото и ума, за „отмиването” на всичките напрежения натрупани през деня или седмицата. Един релаксиращ „душ” не само за цялото тяло, но и за съзнанието. Обновяваща, пречистваща и подмладяваща.


Откъс от тази сесия може да чуете тук → http://www.youtube.com

Дълбоко възстановяваща релаксация - Освобождаване на стреса

Мощна и въздействаща практика. Тя ще балансира двете половини на мозъка, ще уравновеси двете половини на тялото, ще балансира цялото ви същество в дълбочина. И след като това се случи ще ви потопи в дълбока медитация, ще пребивавате в покой и вътрешна тишина. Това СД е подходящо за тези, които имат предишен опит с релаксация и практикуващи йога.

Пранаяма и Медитация

Дискът съдържа сериозна мощна практика, уравновесяваща енергиите и елементите (земя, вода, огън, въздух) в тялото. Един елемент разцъфва, сменяйки предходния, така както сезоните следват един след друг. Това са отделните фази на един постоянно променящ се цикъл. Тази медитация, пренастройва енергийния ни модел и като резултат се постига настройка към елементите и цялостен баланс на съществото ни.

Медитация - Уравновесяване на елементите

Медитации и релаксации с Милена

Тази великолепна медитация е направена специално за теб, за да ти помогне да се справяш с трудните моменти, които си имал и имаш в живота си. Ще те подкрепи да продължиш напред недокоснат от отровата на неприятните преживявания и да си върнеш вкуса към живота. Неспособността ни да прощаваме често блокира творческия ни потенциал и пътя ни напред и нагоре.

Изчистване на негативни преживявания и ПРОШКА

19,90 лв.

Как да се храним и да постигнем идеалното тегло и тяло

19,90 лв.

Виж повече

Виж повече

Милена Голева е експерт с повече от 11 годишен ежедневен опит в преподаването на медитация и 21 годишен личен опит. Автор и водещ е на 10 СД с медиции и релаксации на български език, чрез които помага на хиляди хора да се справят с напрежението и стреса, на който са подложени. Нейният кадифен и дълбок глас  ще те поведе по пътя към свободата, вътрешната чистота и духовния покой. Създала е първата медитация свързана с храненето, първата Лечебна медитация, първата практика свързана с Прошка, както и първата релаксация, специално направена за деца. Милена Голева е изключителен професионалист с огромен опит и дълбоки познания.


За повече информация :)


www.milenayoga.net

www.milenameditations.com и

www.yogaplace.bg

19,90 лв.

Виж повече

Квантовата физика и закона за привличането са не просто завладяваща философия, а и полезен инструмент, който ще промени и излекува живота ти. Така че ще излезем от полето на теорията и ще се гмурнем в практиката. Подсъзнанието е могъща сила. Когато му представим нова идея или вярване и му я подаваме системно, то я превръща в реалност.

Излекувай своя живот: Техника за привличане на ИЗОБИЛИЕ

19,90 лв.

Виж повече

Милена Голева и Теодосий Спасов представят:Хората на бъдещето ще се лекуват само със силата на мисълта. Но ти започни още сега! И се наслади на първата по рода си медитативна програма! Безспорно здравето е един от най-важните ти приоритети, ето защо тази медитация е истинско съкровище в колекцията ти, когато преминаваш през период на физическо неразположение или болест.

Излекувай своето тяло

19,90 лв.

Виж повече

Излекувай безсънието: Техника за спокоен и възстановяващ сън. Ако заспиваш трудно. Ако се будиш през нощта. Ако се събуждаш уморен, без тонус и без настроение. Тази великолепна водена медитация за сън е създадена точно за теб. С нежния си и успокояваш тембър Милена Голева ще влее в теб чувството на дълбок вътрешен мир. Ще ти даде възможността да програмираш часа на сутрешното си събуждане. Ще ти ...

Обичам и харесвам себе си (за момичета от 3 до 103 години) Да обичаш себе си е любов за цял живот и всяко момиче заслужава тази любов. Тази практика е създадена само за момичета. Много се говори за обич към себе си, но само толкова. Реших да създам техника как това да бъде направено на практика. Как реално да започнем да изграждаме истинска и здравословна връзка със самите себе си. И докато ...

Обичам и харесвам себе си

19,90 лв.

Излекувай безсънието: Техника за спокоен и възстановяващ сън

19,90 лв.

Виж повече

Виж повече

Една уникална медитация, която да съпътства всяко момиче през това толкова специално време. Време, в което бебето и майката живеят общ живот. Тази практика ще помогне това време да бъде преминато по най-добрия начин. Какъв ще бъде новия човек, зависи до голяма степен от това, което майката ще посее в него през този толкова специален период. Всичко, което тя кани в ума и сърцето си е онази енергия, ...

Спокойна бременност и пренатално общуване с бебето

19,90 лв.

Виж повече

Красота и младост отвътре и отвън/практикувай с маска или крем за лице/Прекрасни момичета,  вече си имаме една много специална практика, с която да се поглезим по женски. Създадох тази медитация-ритуал специално, за да съпътства и подпомага процеса на усвояване на полезните вещества, които има в твоята маска или крем. Знаеш че релаксацията и ума са изключително мощни инструменти, защо ...

Красота и младост отвътре и отвън

19,90 лв.

Виж повече